Konsertfotografering

Konsertfotografering är ett relativt nytt område för mig. Jag halkade av en slump in på det i april 2016 då jag fick möjlighet att vara med på Metal Reunion PTD3 i Varberg. Sedan dess är jag fast. Jag har hoppat på allt jag kunnat och under dessa två år har jag utvecklat en egen stil inom konsertfoto. Även inom detta område vill jag försöka fånga känslor och 'moments' och för att förstärka känslan publicerar jag flest svartvita bilder. 

Om du är intresserad av att erbjuda mig fotoackreditering så är jag otroligt tacksam, eftersom jag då får chans att fortsätta utvecklas inom konsertfoto. Det jag önskar är inträde, möjlighet till bra plats för fotograferingen (läktare, dike och liknande) och kanske en liten matbit om det är möjligt. Och Kaffe! :)  I gengäld får du som arrangör naturligtvis ta del av de fotografier jag skapar och även artisterna som fotas har möjlighet att använda bilderna i sociala medier om de önskar. Under fliken 'På Gång' nämns alltid arrangören i samband med aktuell händelse.

Om du som läser detta själv är artist och skulle vilja att jag kommer med som personlig fotograf så hänger jag absolut på, enligt ovanstående önskemål (inträde m m). Du får sedan använda de bilder som jag tagit på dig/bandet under konserten och mitt enda krav är att jag eller mitt hemsidenamn nämns i anslutning till bilden. Win-win!